Informatieboekje Peuterspeelzaalwerk Voerendaal 1/

Welkom


Bij heel jonge kinderen is het verschil tussen spelen en leren vaak niet aan te geven. Elk spel van een kind herbergt ook leermomenten. Spelen en leren gaan eigenlijk hand in hand. De peuterspeelzaal speelt daar bewust op in. Jonge kinderen die naar de peuterspeelzaal komen, zullen dus al spelend een heleboel leren.
Als kinderen op jonge leeftijd naar een peuterspeelzaal gaan, hebben ze daar op latere leeftijd voordeel van. Ze leren in een uiterst belangrijke fase van hun ontwikkeling al vaardigheden waar ze naderhand alleen maar plezier van hebben. Bijvoorbeeld taalvaardigheid. In een groep leren peuters sneller zich op een juiste manier uit te drukken.

Wij heten u en uw peuter graag van harte welkom op de peuterspeelzaal. Wij hopen dat uw kind zich heel gauw thuis voelt tussen de nieuwe vriendjes en vriendinnetjes van de peuterspeelzaal. Wij – de medewerk(st)ers van de peuterspeelzalen – doen daar in ieder geval alles aan. In dit infoboekje vindt u algemene informatie over de peuterspeelzalen van de stichting PeuterspeelzaalWerk Voerendaal. Behalve dit boekje krijgt u ook nog aparte informatie van de leiding van de peuterspeelzaal.
Mocht u na het lezen nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met het team van de peuterspeelzaal.
Wij hopen op een prettige samenwerking met u en een plezierig en speel-leerzaam verblijf van uw peuter bij ons.

Bestuur stichting PeuterspeelzaalWerk Heerlen en Voerendaal

 

Stichting Peuterspeelzaalwerk Voerendaal (PWV)->

Reageren is niet mogelijk